Kategori

Alle elsker jazz

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Vores mand samt jeg var flyttet væk fra hovedstaden, fordi han har fået et nyt job. Han har slæbt mig med sig ud til en eller anden lille flække tæt på kysten, hvor de slet ikke kendte nogen mennesker. Han ville automatisk komme i snak med nogle nye mennesker inde på arbejdet. Vores svigerinde har ikke den samme mulighed, fordi hun altid arbejder hjemmefra. Vores mand har af den grund fået overtalt mig til at involvere mig en smule i lokallivet, så hun kan møde nogle nye mennesker. Jeg kendte slet intet til denne lille by. Jeg har trods alt hørt tale om deres tilbagevendende jazz samt country festival. Den lille by afholder hver sommer en eller anden kendt jazz samt country festival. Jeg var dog lidt usikker på, hvad der præcist var sket. For på forunderlig vis var hun blevet en del af musikudvalget. Eftersom hun stammer fra hovedstaden, mener mange af alle de andre medlemmer, at hun har styr på jazz. Jeg var derfor blevet primus-motor for at finde kunstnere. Jeg ved ikke rigtig, præcist hvad hun skal mene om dette. Jeg var blot glad over, at hun skal stå tingene vedrørende jazz samt på ingen måder country tingene. En udvalgt gruppe blandede madammer søger for at finde country kunstnere.

Vores mand ved heldigvis en del om jazz. Han anbefalede derfor, at hun smutter på tøse weekend inde hos en gode veninder som stadig bor i hovedstaden. Ved denne måde kan hun kombinere opgaven med lidt hygge. Han foreslog, at vi besøger forskellige jazz steder, så jeg kan finde lidt ud af, hvad hun bedst vil kunne lide indenfor jazz. Han gjorde mig også opmærksom på det faktum, at dette blot var en hyggelig lokal jazz samt country festival. Han mente, at hovedparten af gæsterne ville være almindelige mennesker som mig. Han mener dermed, at jeg vil være perfekt til at finde jazz navne, der vil nå ud til alle gæsterne. Vores betænksomme mand fortalte desuden, at det sikkert var en fordel, at hun ikke ved mere om jazz. Jeg har på ingen måde flere fastlåste krav til de forskellige kunstnere. Jeg vil forblive åben i forhold til de jazz kunstnere, de skulle høre. Folk kan utvivlsomt bruge præcist det samme argument med hensyn til country, men hun vidste slet ikke, hvor i alverden hun skal finde nogle country kunstnere. Jeg har nemlig aldrig hørt tale om country barer i Danmark?

Jeg glædede mig helt ærligt til at gå på jazz barer sammen med hendes veninde. De skal rigtig hygge sig samt snakke. Jeg erkender imidlertid, at hun slet ikke kommer til at møde nogle af alle de lokale på denne vis. Jeg har derfor bestemt at ville ringe til en af country damerne. Jeg ved ikke helt, præcist hvad hun forventer. Såfremt hun skal klæde mig fjollet, lytte til country sange og/eller danse et eller andet linedance, så ville hun gøre det. Jeg frygtede lidt, at hun måske var gået hen og blevet en anelse fordomsfuld. Jeg har aldrig helt kunne forstå country sange. Jeg har downloadet en eller anden playliste med populære country hits, som hun ville lytte til, mens hun skulle lave aftensmaden. Jeg fik lige pludselig den idé, at de kan hyre nogle forskellige kokke, der kan tilberede noget lækkert mad under deres musik weekend. De kan oprette et par områder, der vil passe til deres to temaer: Et afgrænset sted med jazz musik i baggrunden samt et andet sted med country musik. Jeg aner imidlertid ikke, hvilken mad folk serverer på et såkaldt jazz sted, hvorimod hun har flere ideer til selve country området. Jeg tænker, at damerne samt hun måske kan hente noget inspiration fra forskellige amerikanske jazz film samt westerns.