Bedemanden fra amager overtager endnu en forretning

09 april 2013 admin
image

Undertegnede havde i lang tid gået med en lille drøm, om selv at åbne min helt egen begravelsesforretning. Jeg var nemlig rigtig glad for mit arbejde som bedemand på amager. Men altså undertegnede har faktisk altid gerne selv ville være min helt egen personlig boss. Og jeg kunne rigtig godt selv lide ideen om at jeg personligt kunne bestemme hvordan at dagligdagen skulle være, hvad vi tilbyder og hvordan begravelsesforretningen skulle se ud. En hel del begravelsesforretninger har faktisk en ganske trist butiksindretning, med nogle sorte møbler og triste blomster. Det ligner næsten allerede en bisættelser så snart at man træder ind i sådan et sted. Der er jo ikke en eneste lille grund til at gøre alle familierne til den afdøde endnu mere kede af det end de allerede var. Og jeg har faktisk alle dage forestillet mig hvordan min egen begravelsesforretning, kunne være et godt sted hvor at man selv fik løftet humøret lidt. Altså dermed ikke sagt, at der burde være en masse pangfarver på alle væggene og en stor sminket klovn inde på kontoret. Jeg forestillede mig bare at jeg selv ville lave begravelsesforretningen i lyse farvenuancer. Og jeg ville stå for at alle mine kunder altid følte sig rigtig dejligt afslappet tilpas, og havde det behageligt, ved at sætte sig i bløde sofaer og friske blomster inde på selve kontoret. Som erstatning for det typiske skrivebord med nogle tilhørende kontorstole. Samtlige af de forskellige ideer undertegnede havde, blev faktisk ført helt ud i livet da hvor jeg langt om længe åbnede min egen begravelsesforretning.

Undertegnede har faktisk nu gået og været selvstændig i omkring 2 år og jeg har også to ansatte. Selve forretningen ligger inde på amager. Jeg kunne simpelthen ikke undvære at være bedemand på amager. Og det er jo en skøn ø, med mange venlige indbyggere og hyggelige små gader. Begravelsesforretningen er nu blevet præcis som at jeg faktisk gerne ville have at den blev. Og den har den meget positive atmosfære som at jeg gerne ville skabe. Dels jeg selv og mine andre ansatte benytter ret meget tid på alle hver vores søde kunder. Vi tager os også tid til at tale mere med dem, og selv lære dem lidt bedre at kende. Sådan at vi ved præcis hvordan at vi kan lave, en perfekte bisættelser for den afdøde.

Da hvor jeg ansatte Søde Maja, så havde hun allerede arbejdet som bedemand på amager i omkring 4 år. Og hun var da også rigtig glad for sin stilling, men hun savnede noget mere ansvar og kundekontakt. Undertegnede vidste lige mede det vuns, at jeg ville hyre Maja da jeg først mødte hende. Hun er den slags som kan skabe en dejlig rolig stemning om sig, og så er hun simpelthen virkelig sympatisk. For ikke at forglemme meget arbejdsom, og så har hun en skøn gave for at arrangere som at undertegnede aldrig har observeret før nu. Ja jeg ved ikke hvad jeg dog skulle gøre hvis det ikke var for Maja. Men det er nu sjovt, fordi Camilla har faktisk også arbejdet som bedemand på amager før hun startede. Dog en del år inden at jeg ansatte hende. Camilla faldt jeg for, netop fordi at hun faktisk altid formår selv at holde hendes hoved koldt. Ja hun bliver aldrig stresset, og så er hun rigtig god til selv at tage sig af alle kunderne. Ja jeg tror faktisk at vi er den eneste begravelsesforretning hvor at, hver eneste af de ansatte er en kvindelig bedemand, på amager. Jeg er nu også rigtig glad for at jeg faktisk besluttede mig for, at blive helt selvstændig bedemand på amager. Og jeg synes ærlig talt at vi faktisk udskiller os meget fra hver eneste anden bedemand på amager. Min egen forretning, arbejdsgangen og personale, er faktisk lige som at jeg nu selv havde ønsket det. Og jeg nyder virkelig at jeg hver eneste morgen vågner og glæder mig til at planlægge en mindeværdig begravelse for alle mine søde kunder.

Flere nyheder