Blå er en fantastisk farve til en tattoo

12 juli 2013 admin
image

Det kan faktisk være svært at skulle vælge hvilken tattoo man bør have lavet. Denne form for tegning vil blive et sted på kroppen resten af livet, medmindre at du vælger at man vil fjerne motivet naturligvis. Det er altid vigtigt at du udvælger sådan et flot motiv, som du ikke fortryder. De fleste beslutter sig for at få  en tattoo, som havde en helt speciel betydning for dem selv. Det kunne være et eller andet navn på en de holder af, folkt stjernetegn eller noget helt tredje. Brug gerne lang tid på, at finde det rette motiv. Tænk meget over placeringen af den nye tattoo og du skal sørge  for, at du ikke fortryder placeringen. Rigtig mange får motivet skabt på et særligt sted, hvor de har mulighed for at dække  den, når folk for eksempel. tager på arbejde eller andet hvor de ikke ønsker at den skal være synlig. Andre holder af at skulle vise deres tattoo frem, og får tattooen skabt et åbenlyst sted på kroppen.

Når du skal have en tattoo et sted på din krop, så var det faktisk en rigtig god idé at snakke med individuelle kunstnere. Så du har mulighed for at finde den person til opgaven, der bør skabe din tattoo. Det er meget vigtigt at denne person forstår din vision. Det var også vigtigt at Du og han bliver helt enige omkring stemningen i tegningen og at tatovøreren  forstår hvad motivet egentlig betyder for dig som person. En tattoo bør være smuk og virkelighedstro. Alle detaljer bør springe helt frem og billedet børe selvfølgelig være klart. Spørg gerne om at få lov til at kige på kunstnerens andre kreationer. Så du har mulighed for at vurdere tatovørens talent. Hvis du skal have en meget detaljeret tattoo, så var det vigtigt at han forstår hvordan han bør genskabe de små og fine detaljer.

På det tidspunkt hvor du har fået sådan en tattoo, så er det vigtigt at behandle denne ordenligt. Den skal aldrig blive udsat for lys fra solen og den skal blive smurt  ind i en helt speciel lotion som er beregnet til formålet. Du får det bedste resultat af din tattoo ved omhyggeligt at følge kunstnerens råd. De her tips bør blive fulgt til punkt og prikke, sådan så der ikke går infektion i ens motiv. En tattoo var et smukt og evigt minde omkring noget, som var særligt for dig selv. Sørg altid for at vælge den rette. Fremfind gerne nye ideer i andre tegninger eller få skabt dit eget motiv til kroppen. Muligvis er du, eller måske en anden som du kender, rigtig dygtig til at tegne. På denne måde vil du få en flot tattoo, som slet ingen andre besidder. Det gør motivet enestående, og helt din helt egen. Kropsudsmykninger som disse, kan ligeså fortælle en lille historie. Flere bestemmer sig for at de vil få skabt sammenhængende tattoos, der alle fortæller noget, der var vigtigt for dem. En lille unik fortælling, der permanent sidder på ens krop i den fine form af en tattoo. Selve valget var dit, men sørg altid for at netop din tattoo betyder noget vigtigt for dig selv.

Flere nyheder