Dagens overraskelse var nogle tryllekunstnere

28 januar 2013 admin
image

Jeg er ved at skulle arrangere hendes søsters polterabend. Jeg havde før arrangeret polterabends for nogle forskellige gode veninder, jeg havde dermed en smule erfaring fra tidligere, som jeg kan trække på. Jeg skulle planlægge dagen i samarbejde med hendes søsters bedste veninde. Vi besluttede ret hurtigt, at vi vil planlægge en dag, som vi sent vil kunne glemme. Vi havde modtaget en del ideer fra nogle af alle de andre gode veninder og bekendte. Desværre var hovedparten af dem set mange gange før. Vi modtog imidlertid enkelte ideer angående serveringsteater og/eller tryllekunstnere. Vi besluttede at arbejde videre med nogle få af disse forslag, da vi også selv havde talt om serveringsteater og/eller tryllekunstnere. Min storesøster er nemlig ret begejstret for serveringsteater. Hun synes, at denne form for teater er så utrolig sjovt. Vi havde prøvet denne for for teater flere forskellige steder, og jeg synes ydermere, at det er vildt underholdende. Vi havde imidlertid erfaret, at mange mennesker ikke aner, hvad serveringsteater præcist er. Vi besluttede derfor, at vi vil booke et serveringsteater, som kan komme og underholde os om aftenen. Vi besluttede ydermere, at vi vil hyre et par tryllekunstnere.

Jeg ved godt, at det er hendes søsters særlige dag, men vi besluttede alligevel at ville blive lidt Strid ved hende. Hun skulle ikke have lov til at beslutte alt. Og ikke, når vi vil være så utrolig søde, at vi hverken klæder hende ud i noget grimt tøj og ej heller vil tvinge pigen til at skulle afsætte kys på gågaden. Dette betyder, at vi ville booke nogle tryllekunstnere velvidende, at hendes storsøster hader dem. Hun synes virkelig ikke, at der findes noget fortryllende omkring dem. Vi havde talt en smule omkring, hvorledes sådanne tryllekunstnere kunne blive en del af dagens lidt pakkede agenda. Skulle de bare vise nogle forskellige tricks? Vi tænkte dog, at det virkede lidt for kedeligt. Vi mente, at dagen måtte blive en hel del mere underholdende, hvis vi selv deltager i alle de planlagte arrangementer. Vi kommer således frem til, at vi vil booke nogle tryllekunstnere, som kan lære os nogle tricks om dagen. Dette vil uden tvivl kunne føre til et rigtig godt grin. Men hvor finder folk lige et serveringsteater og nogle tryllekunstnere? Vi ledte selvfølgelig online på nettet, og vi finder ret hurtigt en hjemmeside, hvor de til deres store overraskelse kan bestille begge dele. Vi ringede til folkene bag denne webside, da vi ikke rigtig kunne finde nogle svar på netop vore konkrete spørgsmål. Kunne vi booke et sjovt serveringsteater, som ville møde op på et bestemt tidspunkt på en aftalt restaurant i byen? Og kunne vi booke nogle tryllekunstnere, som ville vise nogle tricks for os?

Da vi bookede bord inde på min søsters yndlingsrestaurant, spørger vi selvfølgelig, om de ville tillade, at vi hyrede et serveringsteater, som ville underholde os. Indledningsvis vidste de ikke, præcist hvad vi talte omkring. Men da de havde forstået konceptet, siger de heldigvis ja. Restauranten ville i forvejen reservere et lille selskabslokale til os, så det var ikke et videre problem, hvis vi ville hyre det omtalte serveringsteater. Vi skal bare love, at de vil blive delagtiggjort i planlægningen. De ansatte syntes faktisk, at det hele lyder ret underholdende. Da serveringsteateret var kommet helt på plads, skal vi booke nogle tryllekunstnere. Vi fandt flere tryllekunstnere. Problemet var dog at skulle booke nogle, som ville kunne lære os nogle sjove tricks. De var ret afvisende overfor ideen. Til sidst finder vi heldigvis nogle tryllekunstnere, som var helt med på hele ideen. De ville hellere end gerne lære alle de tøser et enkelt trylleri eller flere.

 

Flere nyheder