Kategori

Danmarks bedste hosting

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Med ansvar som sanger i mit eget band, havde jeg længe gået med ideen omkring at få en flot website til vores seje band. Et sted hvor alle fans kunne læse omkring os, samt høre vores fede musik. Jeg havde adskillige gange droppet ideen, eftersom jeg ved hvor meget det ville kunne koste at bygge en flot website. Indtil jeg læste en dag omkring at man kan bygge sin egen website, og derfor blot være forpligtet til at finansiere for hosting.Der var it support inklusiv, i tilfælde af at jeg havde spørgsmål med min website. Jeg var ikke nogen store tekniske ekspert, alligevel efter at søge en smule på hvorledes man bygger en website, fik jeg trods alt interesse til selv at forsøge. Vi fik selv købt et passende domæne hos en hostingside, samt vi gik i gang med vores egen website. min hosting havde i forvejen installeret et smart system således at jeg nemt formåede at skabe en flot website, selv ,selv hvis jeg ikke kunne kaldes IT-ekspert. Vi lavede de forskellige undersider. En god side hvor alt vores gode musik ville ligge. En side med kontaktinfo. Desuden kunne jeg selv vælge imellem en lang række pæne baggrunde samt fede farver via hostingsystemet. Vi kunne ligevis linket til et par Musik videoer med vores band. Vi var faktisk meget stolt af det færdige resultat. Og ganske uden at benytte it support.

Efterfølgende begyndte hjemmesiden med at drille. Siderne var nu meget langsommelige om at åbne. Nogle gang kunne den slet ikke engang åbne. Plus mange tilfælde bliver siderne ikke åbnet rigtigt. Vi var nu ikke sikker på om hvorvidt det var hosting eller måske var det vores egen side som var noget helt forkert med. Vi mailede af den grund it supporten. Man forklarede os så at hostingens system var ajourført samt at jeg havde lavet hjemmesiden i hostingens forældede system, som ikke længere fungerede som det skulle. It supportens bedste foreslag var nu at gå igang med at bygge hjemmesiden helt påny fra scratch, med denne gang bruge hostingens nye system. Vi klagede os på grund af at hostingens system var ajourført uden at jeg fik noget af infomation. It supporten udtalte at de allerede havde sendt beskeder ud. Vi havde ikke modtaget en eneste meddelelse, og jeg havde en hel masse spørgsmål samt var nødsaget til hele tiden skrive til it support hver tilfælde der var noget jeg ikke kunne forstå. Til gengæld var supporten ganske dygtige i at forklare hvordan jeg burde gøre i stedet.

Vi fik til sidst lavet en ny website indeni det nye system. Vi overværede ikke en eneste gang at det nye hostingsprogram drillede. Det tog os bare lidt længere tid at arbejde med. Takket være it supportens hjælp forfåede jeg dog trods alt skabe en flot website der endda var flottere samt mere stabil end vores gamle side. Og idag ved selv de andre hvorledes jeg opdatere siden. Således at førnævnte er enkelt for alle os at tilføje noget ny tekst, eller nye videoer, uden brug af it support. Vi har på samme måde kunne følge med i ting som hvor meget besøgende vi har haft på siden, via vores gode hosting. Og vi har haft mange besøgende hver dag der går, siden vores nye side kom i gang på internettet. Enkelte havde til og med skrevet til mig, omkring vi ikke kommer ud til dem samt giver koncert. Vi ønsker selvsagt anbefale alle som en der står og trænger til en website at de bare bør springe ud i det og forsøge. Hosting koster ikke nær så meget som man tror.