franske døre

De mange fordele ved franske døre

De mange fordele ved franske døre

Går du rundt med drømme om at forny din bolig? Måske har du allerede forsøgt dig med indkøb af nye møbler eller omrokering uden at det har givet dig den ønskede effekt? Så overvej eventuelt en installation af franske døre! Med franske døre får dit hjem et helt nyt udtryk – med et trylleslag får du en fornemmelse af væsentlig mere plads og indfaldet af naturligt lys vil øges. Det tilfører din bolig en helt anden lethed – og så er de smukke!

Der er flere fordele, der er værd at nævne: med franske døre har du mulighed for at lukke af til rum, men uden at adskille dem helt. Det er måske især ønskværdigt for familier, hvor man ønsker at tilbringe tid sammen, men stadig gerne vil kunne lukke af for lyden af TV’et eller ungernes leg, holde hunden væk fra køkkenet men samtidig have øje på den, eller slippe for, at madlugten breder sig til stuen.

Franske døre er ikke noget nyt, men de har i højeste grad fået renæssance og passer perfekt ind i en moderne indretning. Franske døre fås desuden i mange forskellige udgaver – besøg eksempelvis Melholts Handelscenter, der har et bredt udvalg af smukke franske døre – og du kan med garanti finde en eller flere modeller, der matchter dine behov, ønsker og præferencer.

Hos Melholt får du altid den bedste kvalitet til særdeles konkurrencedygtige priser. Her gås ikke på kompromis. Desuden kan du være sikker på at blive mødt af smilende, kompetente og kvalificerede medarbejdere, der kan svare på alle dine spørgsmål. Det kan også være, at du har brug for lidt inspiration fra en erfaren fagperson – her kan de også hjælpe hos Melholts Handelscenter.

Installationen af franske døre vil du med garanti ikke fortryde – fortrydelsen vil sandsynligvis kun være, at du ikke har gjort det tidligere!