Er alt klar til camping?

05 august 2020 Pia Nielsen

Er du til campingvogn? Telt? Eller måske moderne luksus glamping? Uanset – så har du brug for det rette campingudstyr, hvis campingturen skal blive en succes.

Online kan du finde alt til din campingvogn eller din tur i telt – både af det nødvendige og det, der gør campingferien lidt mere behagelig. 

 

Hvilket campingudstyr har du brug for?

Skal du på den store overlevelsestur i vildmarken? Eller bare på en hyggelig weekend med telt og en god bog? Gå på jagt i det store udvalg af campingudstyr, som er med til at gøre din campingoplevelse lidt nemmere og mere komfortabel. 

Tag køkkenet med ud i naturen med de forskellige typer gasudstyr – du kan både koge, bage og køle med gas, og så er det nemt at installere en gasalarm i campingvognen, så du også kan sove trygt om natten. Sørg i det hele taget for det rette udstyr til campingvognen, så du kan slappe af og bare nyde friheden…

Campingmøbler mindsker totalvægten på vognen. Læskærm og fortelt sørger for at du kan sidde udenfor uanset vejr, mens varmeblæsere og gulvfliser gør temperaturen mere behagelig på selv vindkolde dage. 

Har du hørt om glamping?

Du kender sikkert en traditionel telttur med bål, soveposer og liggeunderlag, men har du hørt om glamping? Glamping er en moderne form for telttur, hvor der er fokus på det luksuriøse under opholdet. Ordet er en sammenskrivning af glamour og camping, og til denne type camping er det rette campingudstyr alfa omega!

Til glamping har du brug for det bedste inden for soveudstyr. En oppustelig seng er minimum og naturligvis et godt myggenet, så du ikke behøver dele seng med insekterne. En god aircondition til de varme nætter og et gaskøleskab til de kølige drinks er et must, ligesom du ikke kommer uden om trendy service til den gode mad. 

Gå aldrig ned på udstyr – og slet ikke på campingturen!

Flere Nyheder