Få den rette hjælp til din familie hos en dygtig psykolog

06 oktober 2020 Astrid Pedersen

Er det mere end almindeligt hårdt at være medlem af din familie – for eksempel på grund af vanskeligheder med et af børnene, eller mors og fars samlivs problemer? Så er det en rigtig god idé at opsøge professionel hjælp. I hvert fald hvis familien skal tilbage på ret kurs uden at det går hårdere ud over de enkelte medlemmer end højst nødvendigt. Og i den forbindelse kan du med stor fordel kontakte en børne og familie psykolog.

Hvor finder jeg en dygtig psykolog med speciale i børn, unge og familier?

Leder du efter en autoriseret psykolog i Odense som kan hjælpe dig og din samspils ramte familie kan du med fordel kontakte Jens Henrik Thormann. Jens Henrik Thormann er cand.pæd.psych med autorisation fra Psykolognævnet, og er derfor godkendt til privat psykolog praksis.

Jens Henrik Thormann har igennem mange år hjulpet især børn og unge samt deres familier med at finde balancen i et svært familie liv. Hvis du og din partner for eksempel oplever vanskeligheder i forbindelse med det at stifte familie og blive forældre kan I hos Jens Henrik Thormann få hjælp til at komme til bunds i problemerne og få familie livet til at køre. Du kan også opsøge Jens Henrik Thormann hvis et af dine børn har fået stillet en børne psykiatrisk diagnose som for eksempel OCD, Aspergers Syndrom ADHD eller ADD, eller lider af adfærds forstyrrelser.

Jens Henrik Thormann har desuden mange års erfaring med rådgivning til familier med et eller flere børn som lider af trivsels problemer, indlærings vanskeligheder eller generelle intellektuelle vanskeligheder. Og har de voksnes indbyrdes forhold taget skade af det belastede familie liv kan Jens Henrik Thormann også være behjælpelig med par eller familie terapi.

Du kan læse mere om Jens Henrik Thormann og bestille tid til en indledende konsultation på hjemmesiden psykologpraksis-odense.dk

Flere Nyheder