Få malet lofter og vægge af en professionel maler – det betaler sig

02 maj 2019 Astrid Pedersen
Få malet lofter og vægge af en professionel maler - det betaler sig

Når dit hjem trænger til en opfriskning, er det nærliggende at renovere lofter og vægge. Og her er det en god idé at få professionel hjælp fra en dygtig og erfaren maler.

Hvad kan en professionel maler, som jeg ikke selv kan?

Måske tænker du, at det er lige ekstravagant nok at bruge penge på en maler. Det handler vel i bund og grund bare om at lappe et par huller med Polyfilla og så smøre et lag maling på. Men du vil hurtigt opdage, at malerarbejde er langt mere omfattende end som så.

Når først du er kommet i gang, finder du måske ud af, at det gamle filt, væv eller tapet, som beklæder dine vægge, ikke længere er i topform. Så skal du til at rive det ned – og hvis det, som det er tilfældet i mange boliger, sidder i flere lag, fordi den forrige beboer var for doven til at pille tapetet ned førend han eller hun satte nyt op, kigger du på en ekstremt langtrukken og slidsom opgave. Og når du er i bund med den, er det måske slet ikke sikkert, at pudset inden under er i en tilstand, som tillader at du maler direkte derpå.

Det kan faktisk være, at væggene skal pudses op på ny, og der skal måske endda opsættes filt eller væv for at skabe det mest ensartede look. Måske er dine vægge bedst tjent med en fuldspartling – og her må selv de mest garvede amatør håndværkere som oftest give fortabt.

Hvis du havde hyret en dygtig maler med erfaring og ekspertise inden for maling af private hjem, havde du sparet både tid og besvær. En maler kan forestå hele den samlede opgave, fra nedtagning af tapet til pudsning af vægge, opsætning af filt eller fuldspartling – og har samtidig de bedste forudsætninger for at kunne vurdere, hvad der tjener dine vægge bedst.

Du kan få et godt tilbud på en professionel maler på https://malerkanonen.dk/maler/ 

Flere nyheder