Få styr på bisserne hos din lokale tandlæge

06 august 2020 Astrid Pedersen

Kan du ikke huske hvornår du sidste satte dig i en tandlæge stol og gabte op? Så er det sandsynligvis på tide at lave en ny aftale om et tandlægebesøg.

Hvor ofte bør jeg gå til tandlægen?

Du bør i samråd med din tandlæge finde ud af hvor hyppigt du skal sætte dig i tandlæge stolen. For nogle patienter er det tilstrækkeligt at gå til tandlæge én gang om året, mens andre bør booke et halvårligt tandlægebesøg. Din tandlæge kan bedst vurdere dit behov ud fra dine tænder og dit tandkøds sundheds tilstand og beskaffenhed.

Hvilken tandlæge på Amager skal jeg vælge?

Uanset om du skal have foretaget dit årlige tand eftersyn med tilhørende tandrensning, eller om du er i markedet efter en krone eller et tandimplantat, kan du med fordel kontakte Tandlæge Henrik Budtz. Tandlæge Henrik Budtz har klinik på Amagerbrogade tæt ved krydset mellem Amagerbrogade, Øresundsvej og Englandsvej. Det er nemt at komme til klinikken med det offentlige, og der er gode adgangs forhold.

Hos Tandlæge Henrik Budtz tilbydes alle de mest almindelige tandlæge ydelser så som tandeftersyn inklusive røntgen billeder, behandling af karies og syreskader, rodbehandling og rodspids behandling, parodontose behandling og diverse former for kosmetisk og tandteknisk behandling. Tandlæge Henrik Budtz er en lille og hyggelig klinik med et fast sammentømret team bestående af Tandlæge Henrik Budtz samt tandplejer og klinik assistent.

Når du vælger Tandlæge Henrik Budtz som din tandlæge på Amager er du garanteret en grundig behandling som tager udgangspunkt i – og hensyn til – dine individuelle problemstillinger. Lider du eksempelvis af tandlæge skræk skal du blot huske at nævne dette i forbindelse med booking af aftale. Så vil tandlægen og tandplejeren være opmærksomme på at sætte ekstra tid af til din behandling.

Du kan læse mere, og kontakte Tandlæge Henrik Budtz, via hjemmesiden https://tandlaege-amager.dk/ 

Flere Nyheder