Flyt med omhu

05 april 2020 Pia Nielsen
Flyt med omhu

Det er tungt og besværligt at flytte, men det behøver det ikke være, hvis du vælger et professionelt flyttefirma. Et flyttefirma kan både hjælpe med at pakke, løfte og sætte på plads – og har du brug for opbevaring i en periode mellem boliger, kan det også arrangeres. Vælg den nemme løsning, næste gang du skal flytte – så kan du bruge kræfterne på at indrette dit nye hjem i stedet. 

Hvor skal du hyre et flyttefirma?

Hyr et flyttefirma i Nordsjælland eller i nærheden af hvor du skal flytte hen. Selv om du eksempelvis skal flytte til Jylland kan du sagtens hyre en flyttemand fra Nordsjælland. Omvendt kan du også hyre et flyttefirma fra Helsingør selvom du bor i Aarhus og skal flytte til Hovedstadsområdet – et flyttefirma i Hillerød tilbyder den samme service som et flyttefirma i Jylland. 

Hvornår skal du flytte?

Du kan booke flyttefirmaet til dagen, hvor du skal flytte ind, eller til både dagen hvor du skal flytte ud og dagen, hvor du skal flytte ind. De fleste flyttefirmaer tilbyder at opbevare dine møbler i overgangsdagene, så du har god tid til at få afsluttet din fraflytter-bolig bedst muligt, inden du starter indflytningen i den nye. Skal du flytte over en længere distance, skal du indregne trafik i dine planer, så evt. forsinkelser ikke vælter hele planlægningen. 

Pakke selv eller ej?

Fordelen ved at lade et flyttefirma stå for pakningen er naturligvis tiden, du sparer. Flyttefolk er desuden professionelle, der ved, hvordan forskellige objekter håndteres mest skånsomt. Kan du ikke selv være til stede ved pakningen og evt. ankomsten på din nye adresse, kan du på forhånd informere flyttefirmaet om, hvilke rum der bliver hvad i den nye bolig, så de respektive flyttekasser placeres efter det. Vælger du at pakke selv, sparer du på de samlede flytteomkostninger, og du ved hvor tingene er ved ankomst. 

Flere Nyheder