Gulvafhøvling Nørresundby

Gulvafhøvlingen er løsningen til det gamle trægulv

Gulvafhøvlingen er løsningen til det gamle trægulv

Gulvene i vores hjem kan sommetider synes slidte efter års brug, hvor det dagligt bliver udsat for, at vi går på det, har møbler stående på det osv. En grund til at man ønsker, at det gamle trægulv skal have en genopfriskning kan også skyldes, at man måske har haft et gulvtæppe eller andet møbel til at dække for gulvet, hvilket har givet ”farveforskel”, når man blotter det underlæggende trægulv. Ved at få udført en professionel gulvafhøvling, kan du nemt og hurtigt få dit gamle gulv til at fremstå som nyt. Når du overlader gulvafhøvlingen til et professionelt firma, så er du sikker på, at du vil opnå et godt resultat.

Der er forskel på gulvafslibning og gulvafhøvling

Forskellen på om der er tale om en gulvafslibning og en gulvafhøvling er det udstyr, der bliver brugt. Der hersker ingen tvivl om, at en gulvafhøvling er den mest omfattende metode, der kan vælges til det gamle trægulv, men det er også en metode, hvor man kan opnå rigtig gode resultater. Ved afhøvling af et gulv benyttes der som regel en afhøvlingsmaskine. Det er en maskine, der har knive på. Denne måde at afhøvle gulve på bruges til langt de fleste gamle trægulve, og metoden vil medføre, at der tages cirka 3-4 mm. af gulvet. En gulvafhøvling er en mere dybdegående behandling af gulvet, og derfor kan dit et gulv sommetider blot nøjes med en gulvafslibning, hvis man bare ønsker, at der skal ske en genopfriskning af det gamle trægulv. Til gulvafslibning bruges der nemlig en maskine med sandpapir, og denne metode tager kun cirka 1 mm. af det gamle gulv.

Efter en gulvafhøvling anbefales det, at man udfører en efterbehandling af gulvet. Efterbehandlingen af gulvet kan udføres med flere forskellige midler. Det kan blandt andet gøres med voks, lud eller hvid lud, olie samt lak. Efterbehandlingen er vigtig, da man med en sådan gør trægulvet langt mere modstandsdygtig overfor slid og smuds.