Her kan du få udbetalt skrotpræmie i Holstebro

12 oktober 2020 Silje Hansen

Har du en ældre bil, der ikke kan køre eller gå gennem syn, så er der stadig penge at hente i den. Det samme gælder for dig, som har en bil som er blevet erklæret totalskadet. Bilen kan stadig være penge værd, hvis du besøger den lokale og miljøgodkendte skrothandler. Det er nemlig sådan, at du i Danmark kan få udbetalt en skrotpræmie for din gamle bil, hvis den lever op til de gældende krav der er. 

En skrotpræmie kan du få, fordi bilproducenterne tager et ansvar for at bilerne blive nedbrudt på en forsvarlig og miljøvenlig måde. Det vil sige, at materialerne vil blive genbrugt så meget som muligt. 

Hvad skal der til for at få udbetalt en skrotpræmie?

Hvis du skal have udbetalt en skrotpræmie for din gamle bil, er der nogle krav der er enkle, men som bilen skal kunne indfri før du får udbetalt skrotpræmien for din gamle bil. Her er kravene blandt andet, at bilen ikke må være ældre end juli år 2000. Den må maksimalt veje op til 3.500 kg, hvor der alt i alt er plads til 9 personer. Det er naturligvis inkl. føreren. Derudover skal der have været tilmeldt den lovpligtige ansvarsforsikring på bilen som minimum inden pladerne er blevet afmeldt. 

Hvis din bil kan leve op til følgende krav, er du godt på vej til at kunne få udbetalt skrotpræmien for din gamle bil. 

Hvor kan du få udbetalt skrotpræmie for din gamle bil?

Det næste er at finde et sted, hvor du kan skrotte din bil, og samtidig få den aktuelle skrotpræmie udbetalt med det samme for bilen. Her er det vigtigt at finde en miljøgodkendt skrothandler, da det kun er her du kan få en skrotpræmie for din gamle bil.  Vi har undersøgt markedet for, hvor du kan få skrotpræmie i Holstebro. Her kan vi anbefale dig at kontakte veder-skrot.dk.

Flere Nyheder