Hold godt styr på arbejdstiden med tidsregistrering

09 oktober 2020 Cecilie Mortensen

Gennem en arbejdsuge kan det være svært at holde styr på, hvor mange timer der er arbejdet. Det gælder selvfølgelig både i forhold til overarbejde, afspadsering, sygedage. Heldigvis kan du få bedre greb omkring det, hvis du som arbejdsgiver gerne vil have mere styr på de timer, der arbejdes. Du kan nemlig få systemer og programmer til tidsregistrering, som er en god hjælpende hånd for dig. 

Spar meget tid med tidsregistrering

Tid er en af de ting, som man oftest altid er presset på. Det gælder især også på en arbejdsplads. Derfor er det også guld værd, når man kan spare tid på arbejdsopgaver, som kan tage ekstra meget tid – som f.eks. at skulle holde styr på arbejdstimerne på en arbejdsplads. 

Uanset om man er få eller mange medarbejdere, så kan det være tidskrævende at holde styr på arbejdstimer, hvis ikke man har et smart system til det. Og det er selvfølgelig også meget vigtigt i forhold den løn, som skal udbetales og når der skal afholdes ferie. 

Men – din redning kan være et system til tidsregistrering. Der findes både terminaler, hvor man kan tjekke ind med ens fingeraftryk eller hvor man stempler ind med sin mobil. Samtidig findes der også tidsregistrering, som kan bruges gennem virksomhedens intranet. På den måde kan den enkelte medarbejder altid logge sine timer ind, og så kan arbejdspladsen selvfølgelig også få adgang til timerne. 

Find det rette system til tidsregistrering 

For at et system til tidsregistrering bliver et godt match, så skal det selvfølgelig også kunne dække de behov, der måtte være på arbejdspladsen. Det kunne f.eks. være i forhold til måde, man kan tidsregistrere, hvor mange brugere der er plads til i systemet og hvordan arbejdstimerne kan deles med arbejdspladsen. Alt dette er selvfølgelig noget, du kan vende med det firma, der arbejder med tidsregistrering.

Flere Nyheder