Hun finder corsage i udlandet

17 april 2013 admin
image

Her i Storkøbenhavn der finder man jo sådan en undertøjsbutik, som skiller sig ret meget fra de andre. Ejeren har valgt kun, selv at byde på to salgs spændende undertøj i hele forretningen. Her der bliver her især rettet fokus på corsager, som Den søde Mille, som ejer butikken synes, også er noget af det allermest kvindelige type undertøj en dame nu kan iføre sig. “For det flotte ved netop corsager er, hvordan det virkelig viser hele kvindens krop. Sådan et flot corsage kan kombineres med en fræk gstreng efter eget ønske. Ligemeget hvad for en type gstreng du er på udkig efter så har vi det her. Jeg er ogås selv, ganske vild med selv at blande mit eget corsage sammen med sådan en pæn lys gstreng. Jeg mener at de to salgs undertøj virkelig giver et flot look og fremhæver alt det som jeg også gerne vil vise ved min egen krop” forklarer hun.

I denne smukke forretning kan man jo selv finde præcis den flotte corsage, som man lige er på udkig efter. Der findes også et helt hav af modeller, som lever op til selv den allemest snobbede kunde. For hvis du selv lige er den type, som ikke selv sådan har den store lyst til, at skulle gå i helt præcis det samme som alle andre folk, så kan du jo med stor fordel kigge forbi Milles forretning. Alle gstrenge er håndsyet og der findes faktisk ikke to som er helt identiske. Her der bliver der aldrig gået på kompromis med kvalitet og komforten. “og jeg er ganske vild med, at kunne være en smule unik og have en ting, som ingen andre folk har.” fortæller Mille glad og siger videre “for hver og et corsage er faktisk købt ude i det store udland. Der er ikke nogle andre som forhandler dem herhjemme. Jeg er gennemsnitligt på forretningsrejse 8 gange om året hvor jeg så opdager nye gode materialer, så at jeg jo også kan skabe en helt ny gstreng. Jeg benytter også meget tid på sådan, selv at finde den bedste syerske ude i alle de små byer. Jeg har erfaret, at de nemlig hver gang laver alle de smukkeste corsager” forklarer hun.

I Milles forretning kan du jo samtidig få lavet dit corsage, så at du jo får lige den facon og det stof, som du går og drømmer om. Og når du handler hos Mille, er du jo også sikret både en god oplevelse og en service der er i den bedste klasse. “Jeg sørger jo også altid for, at kunne give alle vores kunder gode fred og ro til at kunne gå og bare kigge lidt. For en del er det ret grænseoverskridende, at kunne få noget hjælp til, at kunne købe sådan en gstreng. Vi har jo naturligvis ikke lidt lyst til, at skulle gøre alle vores kære kunder generte, så jeg venter jo også altid til de selv nu beder om hjælp” fortæller En glad Mille. Og man føler sig også velkommen her i denne smukke forretning lige når at man så træder ind af hoveddøren. Her bliver man jo budt velkommen af to søde og smilende piger. Og hele forretningen er pænt lavet med noget flot velour tapet og bløde gulvtæpper. Og på alle vægge hænger der nogle indrammede corsager, som skaber sådan en sexet atmosfære. Generelt er det en helt unik oplevelse, at handle her i Den søde Milles forretning. Og det bliver lige pludselig skægt og spændende, at kigge på det voksende udvalg. Hvorimod man så før hen, bare lige har taget de første og de bedste lige ned fra hylden, halvt på vej ud af selve forretningen. ”Vi har jo en del helt fast kunder. Jeg sætter stor pris på dem alle og jeg kender dem også godt efterhånden. Og det er skønt, at folk er så glade for, at kunne besøge os.” Afslutter Mille, inden vi så forlader butikken.

Flere nyheder