Hvordan arbejder man med butiksindretning

05 marts 2013 admin
image

Jeg har faktisk alle dage været helt vild med butiksindretning. Og jeg kan stadigvæk huske tilbage til, da jeg som helt lille pige var med min kære mor ude for at erhverve tøj, var jeg nemlig meget optaget af disse flotte farver, og denne gode stemning som man altid kan finde i et smukt butiksdesign. Mange børn er måske ikke helt så glade med sådan at skulle gå en komplet dag, og vente på at deres moder finder den rette kjole. Men jeg var komplet modsat af det, for jeg nød det. Og jo ældre jeg nu også blev, jo mere var jeg tiltrukket af det kreative aspekt ved butiksdesign. Jeg holdte meget af at lege lidt med de mange farver, farvelægge og forme ting i skolen. Og min store kærlighed for det kreative, blev hos mig indtil jeg så blev helt rigtig voksen.

For to år siden blev jeg enig med mig selv om, at jeg måtte gøre et eller andet ved min tiltrækning af butiksindretning. Og jeg tog derfor en uddannelse som dekoratør, og jeg har altså aldrig før følt mig helt så dejlig tilpas, med mit eget arbejde før det som jeg gør i øjeblikket. Det er en helt fantastisk fornemmelse, at få helt lov til salt at arbejde med lige det som jeg elsker, hver dag. Og jeg har startet min egen forretning, hvor at jeg så sælger butiksindretning til firmaer, som gerne vil have en faglig rådgivning indenfor butiksdesign.  Og jeg assistere dem så med at lave den perfekte stemning i lokalet, og få hele deres forretning til sådan at fremstå, lige som de nu gerne vil have det.

Da hvor jeg begyndte min forretning var jeg nu ret nervøs. For at jeg vidste ikke, om det nu var noget som jeg rent faktisk ville kunne leve af sådan i det lange løb. Jeg regnede ikke med at der var helt så mange firmaer, som brugte faglig hjælp af butiksindretning, men vi blev faktisk ret positivt overrasket. Men jeg fik hurtigt skabt et stort kartotek af kunder, og jeg fik tilbudt nogle store arbejdspogaver fra firmaer, som stod med et behov for hjælp, omkring butiksdesign i udlandet. Det gav mig en helt fantastisk chance, for sådan at tage helt til Japan for at arbejde i et helt halvt år. Det var utrolig inspirerende, da jeg konstant fik nogle nye tanker og ideer, og jeg lærte virkelig meget om nytænkende butiksindretning.

Og Speciel japan er alt meget farvestrålende, og de går meget op i selve farvernes betydning. Det hele skal faktisk gå op i en større enhed, og alt også har en stor mening i selve Japan og resten af Asien. Det var virkelig en stor oplevelse, at arbejde med butiksdesign i Et land som Japan. Kunden som jeg så arbejdede for var virkelig glad for mit arbejde, plus har også anbefalet min butiksindretning, til mange øvrige firmaer. For mig er en god anbefalin den bedste ros man overhoved kan få. Og min butiksindretnings karriere eksploderede efter jeg så igen kom hjem fra turen i Japan. For der var tilsynladende en rapporter, som havde oplevet mit arbejde i Japan, og som havde lavet en længere artikel om det i den største danske avis. Så i et helt år stod jeg jo overhoved ikke stille, for jeg havde nemlig konstant nogle nye kunder, og jeg nød langt om længe at arbejde med butiksdesign. Det var som en drøm som endelig gik helt i opfyldelse og at jeg følte mig som den heldigste kvinde i verden. Det er ikke lige alle mennesker, som får helt lov til at arbejde med lige det, som de nu virkelig brænder for. Men jeg er skam sikker på, at jeg nu har fundet min rette plads i livet. Og vil fortsætte med sådan at arbejde med butiksdesign, indtil jeg så ikke længere kan det mere.

Flere nyheder