Hvorfor bruge en erhvervspsykolog?

27 oktober 2020 Silje Hansen

Der er mange måder, man som arbejdsplads kan investere i sine medarbejdere på. En af de måder er med en erhvervspsykolog. Derfor ser man også, hvordan flere og flere virksomheder har tilknyttet en psykolog eller coach, som medarbejderne kan trække på. 

Hvis brugen af erhvervspsykologer er et ukendt område for dig, så kan du blive en smule klogere på det her. 

Sådan kan du bruge en erhvervspsykolog

Med en erhvervspsykolog kan dine medarbejdere både få hjælp til emner, der fylder arbejdsmæssigt eller personligt. Begge dele kan nemlig være utrolig relevant at arbejde med, selvom det eventuelt foregår på arbejdspladsen. Der er nemlig helt naturligt, at ens medarbejdere også tager personale ting med på arbejdet – og omvendt at de også tager arbejdsudfordringer med hjem. 

Det gode ved at benytte sig af en erhvervspsykolog er, at ens medarbejdere kan få mere fortrolige samtaler end med f.eks. ens chef. For mange vil der nemlig være en naturlig barriere for, hvad man deler af udfordringer.

Desuden så er en erhvervspsykolog også bedre rustet til at tage denne type af samtaler, da det er det, som vedkommende uddannet i. Det kan også betyde, at ens medarbejdere kan få et bedre udkom af de samtaler, der løbende er med erhvervspsykologen. 

Hvordan kan en erhvervspsykolog ellers hjælpe? 

Når man vil hyre en erhvervspsykolog, så er der forskellige former for hjælp, man kan få. Der er også meget mere hjælp at få, end at enkelte samtaler med psykologen. Derfor er der også god grund til at gå i dialog med det firma, man overvejer at bruge til opgaven. 

Med et firma hvor der er erhvervspsykologer tilknyttet, kan man også få generelt erhvervspsykologisk virksomhedsrådgivning. Der kan derfor også sættes ind på de områder, hvor man har ekstra brug for sparring, rådgivning eller hjælp. Derfor er det også bare med at tage fat i et firma, man vil bruge: https://www.kjerulf-partnere.dk/

Flere Nyheder