Hvornår har jeg brug for høreapparater?

06 oktober 2020 Astrid Pedersen

Når din høre nedsættelse er invaliderende for dig, og du føler at den afholder dig fra at tage del i sociale sammenhænge, kan et høreapparat være en god idé. Du kan også få glæde af et høreapparat hvis du for eksempel har svært ved at høre lyden fra fjernsynet, eller ikke længere kan nyde klassisk musik fordi de høje toner forsvinder.

I det hele taget er et moderne høreapparat en stor hjælp for dig som lever med en svækket hørelse. Og der er ingen grund til at vente længe med at få tilpasset et høreapparat. Din hørelse vil nemlig ikke blive bedre med tiden – snarere tvært imod. Når først en del af hørelsen er forsvundet kommer den ikke igen. Og alderdom bærer en stor del af ansvaret for høretab.

Hvordan får jeg fat i et passende høreapparat?

Hvis du føler at din høre nedsættelse efterhånden har nået et punkt hvor der er brug for moderne teknologi bør du opsøge en professionel høreklinik. Her vil du kunne få rådgivning og vejledning omkring køb af høreapparat – og du vil kunne få den rette hjælp til anskaffelse af et sådant.

På en høreklinik vil du kunne få foretaget et grundigt høre tjek som kan give audiologisten et retvisende billede af høre nedsættelsens omfang. På baggrund heraf vil han eller hun kunne hjælpe dig til at bestemme hvilket høreapparat du skal vælge, og samtidig vejlede dig i forhold til indstilling af dette.

Hvor finder jeg en høreklinik i København?

Er du bosiddende i det københavnske, og leder du efter en høreklinik, kan du med fordel vælge Helenes Høreklinik i Valby. Hos Helenes Høreklinik finder du audiologisten Helene Broncano som har mange års erfaring inden for feltet. Helene Broncano vil med sikkerhed kunne give dig kvalificeret rådgivning når det handler om valg af høreapparat. Læs mere på heleneshøreklinik.dk

Flere Nyheder