Kursuslokaler og konferencecenter i de smukkeste omgivelser

05 april 2020 Astrid Pedersen
Kursuslokaler og konferencecenter i de smukkeste omgivelser

Når du ønsker at afholde kurser i virksomheds regi, eller gerne vil ryste medarbejderne i din afdeling sammen – for eksempel med en team weekend med foredrag og aktiviteter – er det en god idé at finde et kursus og konference center. På den måde har du mulighed for at flytte begivenheden ud af huset, således at I alle sammen kommer lidt væk fra dagligdagens kontor trummerum.

Find det bedste konferencecenter i Sønderjylland

Skal dit kursus og konference center ligge i det sydlige Danmark – nærmere betegnet Sønderjylland? Så kan du med fordel tage et kig på Sandbjerg Gods.

Sandbjerg Gods er måske npk det smukkest og mest idyllisk beliggende kursus og konference center i hele landet. Omgivet af bølgende marker og svale skove, og i gåafstand fra fjorden, ligger det flotte og bevaringsværdige gods med den lange historie.

Siden midten af det forrige århundrede har Sandbjerg Gods været under Aarhus Universitets administration, og blev i begyndelsen udelukkende anvendt til kurser og seminarer i akademisk regi. Inden for de senere år har erhvervslivet og diverse kursus virksomheder uden for universitetet dog fået øjnene op for det moderne kursus og konference center i de smukke, historiske bygninger.

Sandbjerg Gods anvendes således den dag i dag til alle former for afholdelse af møder, workshops, kurser, seminarer og sågar konferencer i større skala. De lækre bygninger indeholder lokaler og auditorier i alle størrelser, hvilket gør Sandbjerg Gods særdeles velegnet til afholdelse af sammenkomster af en hver type og størrelse.

Der er rig mulighed for afslapning og hygge mellem og efter de enkelte sessioner – og det naturskønne område, som omgiver godset, indbyder i særdeleshed til lange traveture i skov og ved strand. Og så kan I overnatte i de 74 lækre værelser, som Sandbjerg Gods stiller til rådighed.

Du kan læse mere om Sandbjerg Gods på sandbjerg.dk/da

Flere Nyheder