nanna ditzel

Nanna Ditzel – dansk designs supernova

Nanna Ditzel - dansk designs supernova

Nanna Ditzel er en af de største kvindelige designikoner i den danske stolte og storslåede designhistorie. Nanna Ditzel har, blandt andet i samarbejde med hendes på daværende tidspunkt ægtemand, udviklet og udformet en lang række ægte klassikere, der pryder mange hjem landet over. Ditzel er og bliver en sand superstjerne, og hendes eviggyldige designs vil med sikkerhed vedblive at være en eftertragtet erhvervelse.

Blandt andet er “Hanging Egg Chair” fra Ditzels hånd; her tales om den smukke flettede stol, der er produceret i materialet rattan, hvilket havde sin storhedstid i 1960’erne – men de seneste år har fået velfortjent renæssance. Stolen er både verdens,- og anerkendt. Den er i en skulpturel særklasse, og da rattan er særdeles modstandsdygtigt vil du med køb af denne få et møbel for livet. Hos designklassikershop.dk kan du få stolen til både udendørs,- og indendørsbrug. Stolen produceres idag hos Sika Design, der med nøje omhu udvælger unikke møbler og fremstiller disse i den højeste kvalitet.

Fremhæves her skal også Nanna Ditzels sublime stumtjener. Din entré er det allerførste folk ser, når de træder ind i dit hjem – og vi ved alle, at førstehåndsindtrykket ofte er af afgørende karakter, så hvorfor ikke sørge for, at oplevelsen af at træde over din dørtærskel bliver optimal? På designklassikershop.dk kan stumtjeneren fås i forskellige træsorter, og du har dermed mulighed for at vælge én, der matcher lige præcis dit behov og dine ønsker. Køb den i eg for en lidt mørkere udgave eller i ask, hvis lyst træ går bedre i spænd med din i forvejenværende indretning. Stumtjeneren fås også i bejdset træ i flere forskellige farver.

Hos designklassikershop.dk sidder vi altid klar til at hjælpe, hvis der skulle opstå spørgsmål af en given art. Desuden kan du ved interesse altid få mere information om en af vor danske supernovaer, da vi har stor viden herom.