Professionel VVS hjælp i Korsør

06 oktober 2020 Astrid Pedersen

Når du står for at skulle modernisere dit badeværelse eller bygge køkkenet om får du brug for hjælp fra kompetente håndværkere. Det er de færreste som selv mestrer alle de discipliner der kræves i forbindelse med dette arbejde.

Du vil for eksempel med stor sandsynlighed foretrække at det er en dygtig og erfaren murer der sætter fliser eller klinker op i dit badeværelse, eller en uddannet tømrer eller snedker som forestår træ arbejdet. Og når det kommer til el og VVS opgaverne er det temmelig begrænset hvor mange af disse du ifølge gældende dansk lovgivning må løse selv, hvorfor du skal have fået på en autoriseret el installatør eller elektriker og en autoriseret VVS installatør.

Hvorfor må jeg ikke selv foretage ændringer i mine VVS installationer?

Måske anser du dig selv som værende en ganske habil gør det selv mand, og derfor i stand til at løse diverse VVS opgaver. Det kan for eksempel dreje sig om flytning af et afløb, omdirigering af en gas ledning, eller måske oprettelse af dræn til vaskemaskine eller opvaskemaskine.

Men da dette arbejde relaterer sig til de faste VVS installationer i bygningen er det en autoriseret VVS installatør som skal udføre det. Ellers dækker forsikringen ikke hvis der skulle opstå vandskade, da det i så fald vil være et resultat af dit klamphuggeri. Og du kan tilmed komme til at sætte andre menneskers liv og helbred på spil hvis du ved et uheld kommer til at blande drikkevand og spilevand, da dette kan forårsage alvorlige forgiftninger.

Hvor kan jeg få assistance til VVS i Korsør?

Er du bosat i den sydvestlige del af Sjælland, nærmere betegnet området omkring Korsør og Slagelse, kan du med fordel benytte dig af Uglebjerg VVS. Du kan kontakte Uglebjerg VVS for et uforpligtende tilbud på VVS arbejde via hjemmesiden uglebjergvvs.dk

Flere Nyheder