Sådan finder du det rette inkassofirma

14 september 2020 Cecilie Mortensen

Oplever du at virksomheden har dårlige betalere? Eller er du kommet frem til at du bruger for meget tid på at rykke dine kunder eller at komme i kontakt med kunden, for at kunne få en betaling for det udførte arbejde? Det kan være det værste mareridt for både mindre og større virksomheder, hvis der begynder at opstå for mange dårlige betalere i ens kundeportefølje. Det kan både være en stor tidssluger, men kan også have en betydning for virksomhedens cashflow og likviditet. 

Hvis du derfor ønsker at kunne lægge din tid og energi på andre opgaver i virksomheden, er det måske en god ide at finde en professionel fagmand, der kan hjælpe dig med at opkræve og indkræve de penge som virksomheden nu måtte genere for det udførte arbejde. 

Vælg den rette samarbejdspartner til indkrævning af dine penge

Der findes i dag et utal af virksomheder som tilbyder deres hjælp til indkrævning af de penge kunderne skylder dig. Når du derfor skal vælge en samarbejdspartner, er det vigtigt at finde det rette match. Her er det klart en fordel at vælge et inkassofirma, da de har en professionel og intens tilgang, der gør at kunden må tage stilling til, hvordan de bedst muligt kan betale sit udestående med din virksomhed.

Når du skal vælge en samarbejdspartner, skal helst være en samarbejdspartner der forstår dine værdier, når er i dialog med kunden. Dermed bevarer du stadig det professionelle indtryk samtidig med at du gør krav på de penge, som kunden skylder din virksomhed. 

Hvilket inkassofirma skal du vælge?

For at hjælpe dig på vej, har vi undersøgt markedet for inkassofirmaer. Her har vi lavet en vurdering af, hvem der har de bedste erfaring, setup og kundeanmeldelser. Vi kan ud fra det klart anbefale dig, at når du skal have hjælp til inkasso og indkrævning, skal du vælge https://collectia.dk/.

Flere Nyheder