Kategori

Sådan virker 24-7 support

Undertegnede er jo bange for sådan at skulle tage nogle lidt for store spring. Da undertegende begyndte min helt egen webshop der ønskede jeg jo af den grund også at beholde mit gamle job lige så længe jeg nu kunne. Dette krævede jo en rigtig god IT support. Jeg har jo ikke helt så meget forstand på det med teknologi og internet, så undertegende ringede ofte ud til en 24-7 support. Ved dem havde jeg jo en chance for sådan at spørge om alt jeg nu var lidt i tvivl omkring. Fordelen ved 24-7 support er jo også at jeg også kunne ringe om natten, når jeg nu ikke arbejde, og så lidt høre omkring min webshop. Det var jo en længere omgang at lave min webshop. Jeg ønskede faktisk først at sige mit job op, når jeg nu mente den også var færdig. Havde det nu ikke været for den gode 24-7 support så var jeg jo ikke blevet færdig lige så hastigt. For der var jo altid en rar mand, der også kunne hjælpe mig lidt med min side.

Historien omkring den her IT support startede dengang jeg selv fik ideen omkring at sælge skægge T-shirts på nettet. Jeg havde kontakt til en stor grossist ude i udlandet, der nu kunne sende sådan en hel række T-shirts til undertegnede. Jeg behøver kun en hjemmeside, samt et godt lager med plads til alt tøjet. Og så kunne jeg jo sende disse ordrer ud til folk. For at kunne lave den her hjemmeside fandt jeg jo også et firma, der nu stod klar med noget IT support når jeg nu lige ønskede dette. Og de havde endda 24-7 support, så at jeg jo kunne ringe om natten, omkring mine problemer. Så efter meget hårdt arbejde begyndte min hjemmeside at tage sin form. Med deres IT support så vidste jeg jo hele tiden hvordan hjemmesiden nu fungerede, samt hvordan den nu kunne gøres bedre. Det har jo senere hen gjort dette langt nemmere at udvide min side, samt også tilføje nye T-shirts. Grundet deres 24-7 support så vidste jeg jo også hvordan at jeg fik min side på nettet, samt hvordan at jeg fulgte godt med i vores interesse. Selvom at jeg ikke lige er ekspert i det med computer, er det også meget interessant at se hvor mange forskellige gæster der kommer på siden.

Da min webshop endelig så var klar, så satte undertegnede den online. Efter bare en dags tid kom der nogle ordrer ind. Jeg begyndte straks at finde alle de rigtige T-shirts frem til dem samt pakke dem godt ned. Så tænk at selv forretningen nu allerede var i fuld sving. Pludselig så var siden nu nede. Jeg ringede straks ind til min kære IT support samt spurgte så hvad som der nu også var gået galt. Åbenbart så var der også så mange forskellige gæster at hele min side ikke kunne følge helt med dem. Så de anbefalede at udvide hele min egen server, så der så var mere plads til de nye gæster. Undertegnede sagde ja til 24-7 supportens tilbud, samt pludselig så var jeg jo også ved helt at drukne igen i nye bestillinger. Både min nye ansatte samt undertegende fik travl.

Jeg måtte jo lynhurtigt også skaffe flere T-shirts hjem, samt ansatte sådan endnu en god medarbejder for at når samtlige af disse bestillinger. Efter kun 2 uger så var mit system også fyldt helt op med bestillinger. Undertegnede sagde så hurtigt mig gamle job op, samt har jo siden fokuseret på min webshop. Så ved god hjælp af deres gode IT support har jeg jo også tilføjet en smart lagerstatus på siden, samt en række nye produkter. Men hvis nu det ikke havde været for firmaets 24-7 support så var jeg jo faktisk aldrig kommet helt så langt med det. Jeg har flere gange ringet samt takket for hele deres utrolige hjælp. Så hvis nu du selv leder efter en rigtig god IT support der kan tjene dig, hele døgnet rundt, vil jeg anbefale dette firma. For ganske få virksomheder tilbyder jo 24-7 support ligesom de gør.