Smartphone reparation – bland det ikke sammen

07 april 2020 Anders Lundtang Hansen
Smartphone reparation - bland det ikke sammen

Du er lykkelig for, at det er lykkedes dig at finde et sted, hvor du kan få lavet iPhone reparation i Frederikshavn, da det var det nærmeste i forhold til din bopæl, hvor du kunne få lovning på, at de med stor sandsynlighed kunne fikse dit Apple-produkt.

Og der er sikkert skrevet en del om, hvordan du skal vælge sådan et værksted efter, hvad du kan få af valuta for pengene, hvordan de er blevet anbefalet og arbejder; men nogle gange må man også tage til takke med, hvad man kan få.

Specielt hvis man bor så langt væk fra de mere specielle forretninger, og man ikke har tid til at kunne vente med, at man sender telefonen retur til forhandleren, der sender den videre til skaberen – og man ejer jo ikke en reservetelefon i mellemtiden.

Derfor er man indforstået med, at man måske kan miste noget af garantien, hvis man får ens telefon fikset fra en uautoriseret mekaniker, som mange steder givetvis er.

Men bare fordi man ikke har så mange andre alternativer, så skal man stadig stille krav til stedet, der skal lave din telefon, for du er meget afhængig af den, så du forventer at få den retur fuldt funktionsdygtig, og så du ikke skal have den til reparatør snart igen – om det så er tale om problemer med hardware eller software.

Der findes sikkert nogle af den slags firmaer, der spekulerer i at lave din telefon nogenlunde, så den på overfladen ser ud til at virke, men på længere sigt dør den hurtigt igen.

Men omvendt kan nogle steder også have rent mel i posen, men de vil forsøge at lave så meget på samme tid, at det går ud over kvaliteten.

Derfor bør du godt kunne forlange, at de kigger på din telefon, uden at blande andet arbejde sammen, medmindre din telefon lige kan lægges til side.

Man skal ikke blande arbejdet sammen på den måde!

Flere Nyheder