væglamper

Spar gulvplads ved at sætte lamperne op på væggen

Spar gulvplads ved at sætte lamperne op på væggen
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hvis du har et lille hjem, kan det være en god ide, at du hele tiden tænker over, hvordan du kan få mere plads på gulvet. Det kan der være mange forskellige måder, hvorpå du kan. En af de virkelig smarte er, at du hænger dine lamper op på væggen, frem for at have dem stående på gulvet. Selvom en gulvlampe umiddelbart ser lille ud, kan den faktisk komme til at fylde en del. Derfor kan du få meget ekstra plads, hvis du i stedet bruger væglamper

Når du begynder at tænke over det, vil du sikkert også se, at der faktisk ikke er nogen steder, hvor du nu bruger gulvlamper, hvor du ikke kan bruge væglamper i stedet. I stuen er det meget normalt, at du bruger gulvlamper ved siden af sofaen eller lænestolen for at give et godt lys, hvis du vil sidde og læse eller lave håndarbejde. Men ved at placere en lampe på væggen, så den lyser ned på din yndlingsplads, vil du sagtens kunne få et lige så godt lys og behøver ikke at bruge pladsen på gulvet til lampen. 

I soveværelset vil du måske ikke have en gulvlampe stående, men du vil ofte have et natbord, hvor der står en lampe, og du har mulighed for at lægge nogle ting fra dig. Ved at hænge en lampe og en hylde op på væggen, kan du helt undvære natbordet og dermed få en masse ekstra plads i soveværelset – specielt hvis du nu har to natborde. 

Der findes flere steder, hvor du kan købe flotte lamper til at hænge på væggen. Et af de steder, hvor du finder et særligt stort udvalg, er på webshoppen andlight.dk. De forhandler flotte designerlamper, og du kan derfor finde rigtig mange flotte lamper at vælge imellem til at hænge på dine vægge.