strapon

Strapon til både mænd og kvinder

Strapon til både mænd og kvinder

Hvad er en strap-on?
En strap-on, også kaldt en påspændingsdildo, er en form for sele med en påspændt dildo. Den ene part har strap-on’en på og penetrerer den anden part for en pirrende og stimulerende sexoplevelse. Strap-on sex simulerer i bund og grund sexakten, da man bliver stimuleret af penetration, men strap-on leg er meget mere end det. Den åbner op for ekstra mange muligheder og spændende lege på kryds og tværs af hinanden.

Hvem kan bruge en strap-on?
Strap-ons kan både bruges i kvinde/kvinde, mand/mand og kvinde/mand forhold. Den bruges oftest af kvinder, da de med en strap-on dildo får mulighed for at penetrere deres partner. Hvis en kvinde penetrerer en mand, kaldes det pegging. Det kan for nogle mænd virke intimiderende at blive penetreret af deres kvindelige partner, men de fleste bliver overrasket, da det ofte føles ekstremt frækt for begge parter og kan tilføre en ekstra dimension af nydelse til jeres forhold.

Hvordan vælger man den rigtige strap-on?
Generelt set kan man gå ud fra, at der findes tre forskellige typer strap-on dildo: En fast, en hul og en harnessfri. En fast strap-on dildo er primært designet til kvinder, der ønsker at penetrere deres partner.
En hul strap-on dildo bliver oftest brugt af mænd, da der er plads til, at de kan indføre deres egen penis i dildoen og derved få ekstra fylde og længde. Det kan også være en fordel at bruge en hul strap-on, hvis man har rejsningsproblemer.
Det er kun kvinder, der kan bruge den harnessfri strap-on dildo. Dette skyldes, at denne skal sættes op i vagina. Den harnessfri dildo stimulerer både afsenderen og modtageren ved hvert enkelt stød, og er derfor perfekt til en erotisk oplevelse, der tager begge parter til den syvende himmel.
En harnessfri dildo er også god, fordi den kan bruges både i kvinde/kvinde forhold, men også i mand/mand forhold.

Hvis du har fået mod på at prøve kræfter med strap-on leg, så klik ind på https://www.belugi.dk/til-hende/til-hende/dildoer/strap-ons og find udstyret til din næste erotiske oplevelse.